Arriba un nou consiliari a l’Esplai Flor de Neu

Josep Sellarés agafa el relleu de seminarista i consiliari a la parròquia de Sant Vicenç dels Horts a partir d’aquest curs.

Josep Sellarés Mestre s’incorpora com a seminarista a la parròquia de Sant Vicenç màrtir i col·laborarà amb l’Esplai Flor de Neu com a consiliari. És un jove de 26 anys de Vilanova i la Geltrú i actualment està cursant tercer de teologia. Pren el relleu de Mossèn Jordi Mondragon Bricullé, que deixa el càrrec degut a la seva recent ordenació el passat 22 de setembre, i que ara començarà a exercir a la població de Piera.

La seva tasca serà la de promoure i animar l’acció pastoral de l’esplai en fidelitat a les idees que recull el seu ideari. D’altra banda serà l’encarregat de guiar i coordinar la relació de l’Esplai amb la parròquia, facilitant la comunicació entre les dues entitats i educant els infants i les famílies en els valors del centre.

El dia 28 de setembre va presentar-se per primer cop a l’equip de monitors, aprofitant la jornada de romeria al Monestir de Montserrat. En unes setmanes començarà les seves activitats amb els diferents grups, des dels més petits fins al grup de pares. L’equip de monitors vol donar-li la benvinguda, tant a l’esplai com a Sant Vicenç dels Horts, i esperem que es senti ben acollit al nostre centre! De la mateixa manera, agraïm a Mn. Jordi Mondragon la tasca que ha dut a terme durant aquests anys i volem desitjar-li molta sort en aquest camí que ara comença.