Telegram

NO DEIXIS D'ESTAR INFORMAT!

A l’Esplai Flor de Neu considerem que la comunicació amb les famílies és fonamental i per això, sense deixar d’utilitzar el correu electrònic, posem a la vostra disposició l’aplicació TELEGRAM. Mitjançant canals específics per a cada grup i un general de tot l’Esplai, podreu rebre notícies, esdeveniments, recordatoris i altres qüestions rellevants que s’enviarà durant el curs.

Seguidament us informem del procediment per poder instal·lar aquesta aplicació i que pugueu rebre els missatges que us enviarem.

CONFIGURA EL TELEGRAM DE L'ESPLAI EN 2 PASSOS

1) Instal·la l'aplicació en el teu mòbil

És gratuïta i solament et portarà uns minuts, és molt similar a Whatsapp.

Després d’haver instal·lat Telegram torna a obrir aquesta pàgina des del teu mòbil i segueix les instruccions.

Si ja tens Telegram instal·lat al teu mòbil, passa al següent pas.

Descarrega Telegram des dels següents enllaços:

2) Des del teu mòbil, fes clic a l'enllaç del correu electrònic que has rebut per a subscriure't al canal que vulguis

Una vegada instal·lada l’aplicació, desde el teu telèfon mòbil, entra al correu electrònic que t’hem enviat amb els enllaços als diferents grups de Telegram. Fes clic a sobre de l’enllaç del canal general “Centre d’Esplai Flor de Neu” i el grup o els grups als quals quals vagin els teus fills i filles, i que et presentem a continuació.

Esperem que t’hagi ajudat, moltes gràcies!

Si no saps o no has pogut instal·lar Telegram, no has rebut el correu electrònic amb els enllaços, o no aconsegueixes seguir-nos a Instagram, us podeu adreçar a la pàgina de Contacte, i us ajudarem a fer-ho.