Activitats del Curs

CASTANYADA

Cada any a l’esplai celebrem la Castanyada amb moltes ganes i il·lusió!

Els grups de juvenil de l’Esplai, Socarrels i Arrels, s’encarreguen de fer una molt bona preparació per tal d’assolir un gran èxit a la paradeta que es troba a la Plaça Sant Jordi i on es poden trobar paperines de castanyes, moniatos, creps i bikinis durant el cap de setmana de la Castanyada. Els beneficis que s’obtenen en aquesta campanya econòmica es destinen al finançament dels seus propis Campaments d’Estiu.

TIÓ DE NADAL

Quan s’acosta Nadal, abans de començar les vacances, el Tió visita l’Esplai.

Durant la seva estada tothom qui vol pot venir a saludar-lo i, després de cantar unes nadales i picar ben fort, rebre un dels regals que caga (si ens hem portat bé, és clar).

CAVALCADA DE REIS

Amb les festes de Nadal arriba la nit més màgica de l’any, la Cavalcada de Reis. En ella hi apareixen les carrosses de diferents entitats de Sant Vicenç dels Horts, i la de l’Esplai també hi té cabuda. Dies intensos de preparació per elaborar la carrossa caracteritzada amb una temàtica escollida. Els infants del grup de Picasoques són els afortunats que gaudeixen del trajecte pel poble, tot repartint alegria i caramels, disfressats sobre la carrossa de l’Esplai.

CARNESTOLTES

Amb el mes de febrer arriba Carnestoltes, una data marcada com a molt important al nostre calendari. Durant aquest dia, ens disfressem i recorrem els carrers del poble lluint les nostres disfresses. Tampoc hi falta la música ni les ganes de cantar i ballar per a celebrar aquest dia tan especial.

SOPAR DE LA FAM

El Sopar de la Fam l’organitza el grup de Socarrels de l’Esplai Flor de Neu. 

Es tracta d’una jornada plena d’activitats amb l’objectiu de recaptar diners que van destinats a un projecte solidari diferent cada any. 

S’inicia amb un gran sopar al Centre Catòlic, on es realitzen un munt d’activitats conjuntes com el bingo o el joc del número i, més tard, es realitzen activitats per als infants preparades pels joves que l’organitzen.