Obrim inscripcions al Casal de Nadal 19-20!

Ens han robat l’estrella del pessebre i et necessitem per trobar-la. Ens ajudaràs?

Si tens entre 3 i 14 anys i estàs disposat a fer-ho, aquestes vacances d’hivern apunta’t al Casal de Nadal de l’Esplai Flor de Neu. Com cada any, es realitzarà a l’Escola Sant Jordi (Sant Vicenç dels Horts) i trobaràs tota la informació que necessitis a esplaiflordeneu.cat/casal-nadal.

Les dates en què oferirem Casal de Nadal seran els dies 23, 24, 27, 30, 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener, i l’horari serà de 9 a 17 h amb opció d’acollida de 8 a 9 h. Els preus són els següents:

  • Tot el casal (7 dies): 67 €
  • Dies individuals: 12 €
  • Servei d’acollida: 2 € per dia.

Les inscripcions seran el dimarts 17 de desembre a les 16.30 h a l’Escola Sant Jordi el dijous 19 de desembre de 18.30 a 20 h al Casal Parroquial (C/Riu, 55). Així mateix, es podran fer inscripcions en línia a esplaiflordeneu.cat/inscripcions/casal-nadal/ o enviant un correu electrònic a somhi.flordeneu@gmail.com.

Recordem que el Casal de Nadal ofereix servei de menjador sense càtering, motiu pel qual caldrà que cada infant porti el seu dinar en una carmanyola o tupper (disposem de nevera i microones).

A més, tots els beneficis aniran destinats als campaments d’estiu del grup Som-hi, els premonitors de l’Esplai Flor de Neu que organitzen el Casal de Nadal.

Vine al Casal de Nadal i treu l’inspector/a que portes dins!