Carreguem piles pel nou curs 21-22!

S’acaba l’estiu, deixem enrere unes vacances magnífiques…

Hem gaudit molt del casal, les colònies i els campaments, omplint la motxilla de grans experiències. Ara toca carregar piles per un nou curs que es presenta apassionant!

Ens esperen uns mesos molt intensos fent esplai cada dissabte, sortides de cap de setmana, molts jocs, dinàmiques, tallers i altres activitats tant pels més petits com pels joves. Els dies d’esplai seran els més esperats de la setmana i l’espai ideal per retrobar-nos amb els amics i amigues, compartir bons moments, somriures, diversió i fer noves amistats. I tancarem el curs revivint les colònies i els campaments tan desitjats.

Esperem que estigueu ansiosos que arribi el dia que, tot i que el temps d’espera es fa llarg, cada vegada és més a prop. Aquest, serà el dissabte 2 d’octubre. Nosaltres tenim moltes ganes de tornar-vos a veure i presentar-vos el nou equip de monitors/es!

A partir d’avui, podeu començar a tramitar les inscripcions del curs d’esplai 2021-2022 a través de la nostra pàgina web.

Si us sorgeix qualsevol dubte durant la seva realització, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (esplai.flordeneu@gmail.com).

Recordem que el preu d’inscripció de curs és de 80€ (60€ pel 2n fill/a i 40€ a partir del 3r).

Us animem també a compartir aquesta notícia a famílies que puguin estar interessades a formar part de l’esplai.

Us hi esperem a tots i totes!