Obrim inscripcions al Casal de Nadal 21-22!

Ja s’acosten les festes de Nadal d’enguany i com ja és tradició arriba una nova edició del Casal de Nadal de l’Esplai Flor de Neu per a infants i joves de 3 a 12 anys.

Es realitzarà al Casal Parroquial i als exteriors del Col·legi Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts) de 9 a 17 h amb opció d’acollida de 8 a 9 h. L’entrada serà pel Casal Parroquial (C/ Riu, 55). Ja us hi podeu inscriure de manera telemàtica a través de la web: esplaiflordeneu.cat/casal-nadal/ 

Les dates en què oferirem Casal de Nadal seran els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i els dies 3, 4, 5 i 7 de gener. Els preus són els següents:

  • Tot el casal (11 dies): 104 €
  • Dies individuals: 12 €
  • Servei d’acollida: 2 € per dia

Us recordem que el Casal de Nadal ofereix servei de menjador sense càtering, motiu pel qual caldrà que cada infant porti el seu dinar en una carmanyola o tàper (disposarem de nevera i microones).

Pel que fa a les mesures adoptades per la situació de pandèmia, se seguiran diàriament uns protocols estrictes per gaudir del Casal amb seguretat. Algunes de les mesures que es prendran són l’obligatorietat de portar mascareta en tot moment, control de símptomes a casa, distància de seguretat i neteja i desinfecció dels espais i material.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació podeu contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials o enviant un correu a casalnadal@esplaiflordeneu.cat.

Per últim, us fem saber que tots els beneficis aniran destinats als campaments d’estiu del grup Arrels, els premonitors de l’Esplai Flor de Neu que organitzen el Casal de Nadal.

El Pol Nord ens espera amb el Polar Express! Córrer, no esperis més!