Qui ens hauria dit que aquest estiu podríem realitzar uns campaments!

Respectant les normes de seguretat i seguint els protocols de l’educació en el lleure, el grup de Socarrels marxa de ruta pel País Basc mentre que el grup d’Arrels nevegarà fins Menorca. Amb una gran varietat d’activitats i dinàmiques, els joves gaudiran dels deu primers dies d’agost un estiu d’autoconeixença, diversió, sol i platja!

Com són possibles aquests campaments?

Campaments a Aigüestortes
Foto realitzada a Llavorsí

Els campaments són finançats per les campanyes econòmiques realitzades durant el curs individualment a cada grup a més d’una reduïda inscripció per quan les campanyes no són suficient.

El grup dels Socarrels, entre d’altres, han dut a terme una campanya econòmica realitzada durant els dies festius de Sant Jordi i, amb l’objectiu de promocionar la lectura, o treballs manuals així com d’altres obsequis a regalar durant els dies.

Per altra banda, el grup dels grans de l’esplai, el grup d’Arrels, han organitzat, preparat i viscut un autèntic Casal de Nadal (Trobeu aquí més informació), així com un Casal de Setmana Santa (Trobeu aquí més informació) tot, amb l’ajuda dels seus monitors, fomentant d’aquesta manera l’aviat coneixement i experiència en un àmbit real dels nostres joves i potser, futurs monitors!

Què farem aquests campaments?

Campaments a Chamonix (França)
Foto realitzada a Suïssa

Tant un grup com l’altre s’autogestionen els seus propis campaments pel qual cada any són els joves en conjunt amb els seus monitors els qui construeixen uns campaments perfectes pel grup.

El grup de Socarrels que, comprèn les edats des dels 14 fins als 16 anys, prepara una gran ruta costanera que recorrerà gran part del País Basc i que travessa bona part del territori d’Euskadi i és plena d’emblemàtics indrets d’aquesta comunitat autònoma.

Aquest any, el grup d’Arrels que comprèn les edats d’entre 16 i 18 anys, es disposen fer un petit viatge a les Illes Balears, més concretament a Menorca. Pujats a una bicicleta i amb molt d’entusiasme faran diverses rutes que recorren gran part de l’illa i, descobrir les cales i platges més maques tota l’illa de Menorca.

Esperem que aquestes activitats d’estiu destinades als grups de joves de l’esplai siguin ben especials, plenes d’aprenentatges, experiències i d’educació en el lleure. Per més informació sempre podeu contactar amb nosaltres al formulari web!