Ja s’acosten les esperades colònies d’estiu del Centre Esplai Flor de Neu, de l’1 al 10 d’agost, per a infants i adolescents de 5 a 14 anys. Un munt d’activitats, experiències i sorpreses inoblidables.
Amb tota mena d’activitats. Algunes de les més esperades com la guerra guarra, en la que fem activitats amb pintura, fang, aigua i moltes altres coses que de ben segur que acabarem ben bruts. O el bivac, en el que fem excursions per descobrir l’entorn amb els companys de cada grup i gaudim d’una nit sota els estels a la natura.

Sense oblidar les jornades esportives; tot un dia d’activitats molt diverses on col·laborem i competim entre tots i totes.
Així com el centre d’interès que ens acompanya cada dia i ens fa viure experiències i aventures inoblidables. O la festa major; la nit de festa i d’activitats per acabar de gaudir tots plegats l’últim dia.
Tot això d’entre moltes altres activitats!
Però… i on anirem de colònies aquest any? Aquest misteri s’anirà resolent de mica en mica al llarg de les setmanes vinents a les nostres xarxes socials, així que estigueu ben atents!

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web. El preu de les colònies serà de 285€ per al primer fill, 230€ per al segon fill i 200€ per al tercer fill i posteriors, per a aquells infants que tinguin la inscripció del curs a l’Esplai, sinó el preu serà de 350€.
A la mateixa pàgina web de l’Esplai també podreu trobar molta més informació referida a preus, les activitats que fem, etc.
Recordar que també s’ofereix un servei de beques a través de la Fundació Pere Tarrés. Si teniu qualsevol dubte o voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic esplai.flordeneu@gmail.com.