Ja s’acosten les festes de Setmana Santa d’enguany i com ja és tradició arriba una nova edició del Casal de Setmana Santa de l’Esplai Flor de Neu per a infants i joves de 3 a 14 anys. Volem viatjar per arreu del món. Ens acompanyaràs?

Es durà a terme a les instal·lacions del Casal Parroquial i als exteriors del Col·legi Sant Vicenç de 9 a 17h amb opció d’acollida de 8 a 9 h. L’entrada serà pel Casal (C/ Riu, 55) i farem ús dels interiors del Casal i del pati de l’escola per a totes les activitats. Ja us hi podeu inscriure de manera telemàtica a través de la WEB.

Us recordem que el Casal de Setmana Santa ofereix servei de menjador sense càtering, motiu pel qual caldrà que cada infant porti el seu dinar en una carmanyola o tupper (disposarem de nevera i microones).

Pel que fa a les mesures adoptades per la situació de pandèmia, se seguiran diàriament uns protocols estrictes per gaudir del Casal amb seguretat. Algunes de les mesures que es prendran són la obligatorietat de portar mascareta en tot moment, control de símptomes a casa, distància de seguretat i neteja i desinfecció dels espais i material.

La volta al món

Preus:

 • Dies individuals:
  – 12€ per dia (9 – 17h)
  – 8€ per dia (9 – 13h)
 • Tot el casal:
  – 42€ els 4 dies (9 – 17h)
  – 28€ els 4 dies (9 – 13h)
 • Servei d’acollida: 2€ per dia

Dates:

 • Març: 29, 30, 31
 • Abril: 1

Lloc:

 • Casal i exteriors col·legi Sant Vicenç.
 • L’entrada i sortida serà per l’entrada al Casal (carrer Riu, 55).

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació podeu contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials, a través del formulari final de la pàgina de Casal de Setmana Santa o enviant un correu a casalsetmanasanta@esplaiflordeneu.cat.

Per últim, us fem saber que tots els beneficis aniran destinats als campaments d’estiu del grup Arrels, els premonitors de l’Esplai Flor de Neu que organitzen el Casal de Setmana Santa.

Comparteix a les xarxes socials:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram