Sopar de la Fam en temps de pandèmia

“Els teus petits canvis poden salvar el món”

El Sopar de la Fam és un acte benèfic organitzat pel grup de Socarrels de l’Esplai Flor de Neu que té com a objectiu recaptar diners per a un projecte solidari. Aquest tradicional sopar permetia als participants gaudir d’una vetllada en la qual la generositat era premiada mitjançant jocs, activitats i regals. Sempre s’ha agraït la implicació d’alguns comerços locals a l’hora d’aportar menjar i obsequis. 

Enguany, a causa de la situació de la pandèmia que ens toca viure, el Sopar de la Fam 2021 tindrà un format diferent. L’actual jornada serà telemàtica, plena d’activitats, i es durà a terme al llarg del dissabte, 6 de febrer. En el programa penjat a les xarxes socials es mostren les dates de les inscripcions, així com l’horari amb les diferents activitats organitzades. Els diners recollits aniran destinats al projecte Sun Rise People (Abu Ali) de l’associació juvenil No Amb la Guerra. Aquest esmentat projecte pretén vetllar per l’abastiment d’alguns serveis bàsics, com l’aigua i la llum, a un campament no governamental de refugiats sirians. 

El campament es troba a l’àrea d’Al-Mafraq, al nord de Jordània, que actualment s’ha convertit en un refugi per a milions de sirians que han fugit de la guerra, la violència, la pobresa i la fam. Avui dia, en aquesta zona, es fa present la condició infrahumana de molts homes, dones i infants que escapen de la guerra. 

Aquest campament on s’implementarà el projecte compta amb 24 habitacles i les seves respectives famílies, arribades a Jordània el 2011 provinents de Síria. Les principals necessitats que el projecte pretén cobrir estan lligades a la vida quotidiana i a l’utilització de béns de primera necessitat dels quals n’estan privats, com l’accés i la disponibilitat d’aigua de qualitat suficient i l’extensió d’abastiment d’electricitat; recurs energètic necessari per a la utilització de frigorífics, rentadores, ventiladors, estufes… 

El grup juvenil de Socarrels ha estat treballant durant aquests darrers mesos per tal de fer possible el desenvolupament d’aquest Sopar de la Fam 2021. Sabem que les condicions adverses derivades de la pandèmia poden dificultar la realització d’aquest acte, és per això, que us animem a tots i a totes a participar en aquesta jornada telemàtica, per nosaltres tan especial. 

Així doncs, informar-vos que les inscripcions presencials són a l’Església de Sant Vicenç Màrtir els dies: 

  • Dissabte, 30 de gener, a les 20:45h 
  • Diumenge, 31 de gener, a la 13:00h 

Referent a les inscripcions telemàtiques us podeu apuntar a través d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1oaoOaW21pFSBODG3ZFKy70bjjIV7bPmnFaU0tWQbmlo/viewform?edit_requested=true 

Comparteix a les xarxes socials:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram