Estem d’enhorabona! El Centre d’Esplai Flor de Neu acaba d’estrenar una pàgina web que farà les delícies de tots els qui hagin passat en algun moment o altre per la nostra entitat.

Després d’uns quants anys sense pàgina web i centrant la nostra activitat exclusivament a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Youtube), hem aprofitat la coincidència amb el 40è aniversari de l’entitat per fer un homenatge a tots els qui han format part de l’esplai i, alhora, deixar per escrit tot allò que ens caracteritza.

Així, la nostra pàgina web anirà incorporant, a mesura que avancin els esdeveniments del nostre aniversari i els infants vagin descobrint la nostra història, un recorregut interactiu des del 1979 fins al 2019, any en què estrenem la web. Ara encara és un secret, però poc a poc anirem desvetllant-vos detalls de la nostra petjada al món: des d’un escrit explicant-vos la història de l’entitat fins a curiositats que molts no coneixereu, passant per un mapa interactiu que mostrarà totes les cases de colònies i llocs on hem anat de campaments des de fa 40 anys. També descobrireu un llistat de totes les colònies, el número d’infants i els noms i cognoms de tots els monitors i intendents que van participar-hi. Interessant, oi?

Però, de moment, us explicarem el que podeu veure de moment a la nostra web, per seccions:

  • Història: Breu resum de l’entitat (ja anirem revelant nous detalls a mesura que avanci l’aniversari).
  • Qui som: Aquí podreu veure les nostres cares i saber quins són els monitors de cada grup, així com els membres de l’equip directiu.
  • Curs: Aquí us podeu descarregar el full d’inscripció i el calendari del curs.
  • Colònies i Casal: Informació sobre les inscripcions a les dues activitats d’estiu més famoses de la nostra entitat.
  • Notícies: Blog amb tota la informació més recent de la nostra entitat.
  • Contacta’ns: Informació bàsica del Centre d’Esplai Flor de Neu amb un formulari per demanar informació.

Esperem que us agradi!