Els beneficis recaptats es destinaran als projectes de l’ONG Digmun

Enguany l’acte benèfic organitzat pel grup de Socarrels de l’Esplai, se celebrarà el dissabte 11 de febrer a les 20:30 h al Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts. Com cada any, és un esdeveniment en el qual els vicentins/es i els comerços del nostre poble s’uneixen per una causa justa.

Els beneficis aniran a Digmun, una associació de Ceuta que treballa amb la finalitat d’oferir igualtat d’oportunitats a infants, joves i dones en diverses situacions de vulnerabilitat, a través d’un seguit de projectes. Cada cop veuen més reduïdes les subvencions i ajudes per a desenvolupar la seva tasca. Això ha fet que hagin hagut d’aturar projectes, com ara el d’escolarització d’infants i joves per permetre’ls el dret a l’educació.

El grup de Socarrels està treballant amb entusiasme perquè aquest sopar solidari sigui tot un èxit, per tal de contribuir a reforçar els projectes que tenen en marxa i alhora, si pogués ser, a reprendre els que han hagut de deixar enrere.

Imatge extreta de la web de Digmun

Recordeu que us podeu inscriure al sopar a través del formulari que us deixen a continuació o bé presencialment a la porta de l’església de Sant Vicenç Màrtir els dies: dissabte 28 de gener a les 20:45 h i diumenge 29 de gener a les 13 h.

Us recordem que és un sopar gratuït en el qual demanem la vostra voluntat o participació econòmica en les diferents activitats que realitzarem.

ACTUALITZACIÓ: Hem recaptat 1.295 € amb la participació i col·laboració de tots i totes. Moltes gràcies!