Obrim inscripcions al curs d’esplai 23-24!

Després de les vacances d’estiu, on hem gaudit del casal, les colònies i els campaments, ja s’acosta l’octubre en què, com cada any, iniciem el nou curs d’esplai.

S’acosta un curs 23-24 carregat d’activitats i diversió! Dissabtes d’esplai, sortides cap de setmana, tallers divertits i moltes altres activitats tant pels més petits com pels joves. Els dies d’esplai seran els moments més esperats de la setmana, per retrobar-te amb els companys, compartir rialles i fer amics nous. Serà un any carregat de moments genials i un munt de oportunitats per passar-ho bé junts.

A partir d’avui, podeu començar a tramitar les inscripcions del curs d’esplai 2023-2024 a través de la pàgina web:

ATENCIÓ! Enguany hi ha novetat respecte els terminis d’inscripció. Des d’avui dimecres 20 de setembre fins al dimarts dia 26 (inclòs) es podran realitzar les inscripcions dels infants inscrits al curs d’esplai 2022-23 i els germans/es d’aquests.
A partir del dia 27 de setembre i fins al diumenge 8 d’octubre, es podran realitzar també les inscripcions de tots els infants que no compleixin els requisits anteriors.Recordem que les places son limitades! En cas d’emplenar-se, es realitzarà una llista d’espera per grup.

Si us sorgeix qualsevol qüestió durant la seva realització, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (esplai.flordeneu@gmail.com).

El preu d’inscripció de curs és de 85 € (75 € pel 2n fill/a i 60 € a partir del 3r). Aquesta quota inclou l’assegurança obligatòria i cobreix les despeses pel material necessari per a les activitats. El pagament s’haurà d’efectuar mitjançant transferència bancària abans del dia 31 d’octubre.
Aprofitem per recordar-vos que teniu a la vostra disposició la sol·licitud de beques de curs a través de la Fundació Pere Tarrés. Per a més informació detallada, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

Us animem també a compartir aquesta notícia a famílies que puguin estar interessades a formar part de l’esplai.

Més endavant us informarem amb més detall, però ja us podem anunciar la data del primer dia d’esplai, el proper dissabte 7 d’octubre en horari de matí. Us hi esperem a tots i totes!