Josep Sellarés és ordenat prevere

El consiliari del nostre esplai rep el do del presbiteral

Ahir, diumenge dia 18 de juny, a les 18.30 h, a la Catedral de Sant Llorenç (Sant Feliu de Llobregat), va tenir lloc l’ordenació presbiteral del Josep Sellarés Mestre, consiliari del nostre esplai, juntament amb Mn. Manuel S.C. Rodríguez, company seu al Seminari Conciliar de Barcelona.

Com ja ve sent costum, l’equip de monitores i monitors, juntament amb alguns laics i laiques de la parròquia, vam acompanyar al Josep fins a Sant Feliu, i vam celebrar amb alegria i il·lusió l’ordenació del nostre consiliari, que va finalitzar amb un petit piscolabis a la casa de l’Església.

L’equip de monitors i monitores li agraïm la gran tasca que ha realitzat a l’esplai durant els darrers cursos, i amb el nou ministeri rebut, animar-lo a continuar fent la gran feina que ha estat fent a l’Esplai Flor de Neu: la de promoure i animar l’acció pastoral de l’esplai en fidelitat a les idees que recull el seu ideari.

Des del centre Esplai Flor de Neu volem felicitar en Josep i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa, que continuarà realitzant a la parròquia de Sant Vicenç Màrtir. Una nova etapa, que ben segur el portarà a viure noves experiències, adquirir nous coneixements que el faran créixer com a persona i viure en la fe d’una forma més forta i viva.