Ja arriba la Summer CaCo – Summer Fitness

El dissabte 18 de juny celebrarem la jornada esportiva i festiva més esperada per donar la benvinguda a l’estiu!

Un reguitzell d’activitats a disposició de tothom que tindran lloc al Parc de la Foneria!

A les 18 h, s’inicia la jornada amb el tret de sortida a la CaCo, la millor combinació de Caminar i Córrer per iniciar-se al món del trail running. Amb un recorregut total de 7,5 km i 344 m de desnivell positiu per l’entorn natural de la muntanya de Sant Antoni.
Mentrestant, els més petits i petites podran participar i gaudir de les activitats infantils dinamitzades pels monitors/es de l’Esplai Flor de Neu.

A les 18:30 h, comença la sessió de Ioga. Un bon espai de connexió de cos i ment per totes aquelles persones iniciades, o no tan familiaritzades amb aquesta disciplina.

A les 19:30 h, pels que tinguin més ganes de ballar i moure el cos, s’inicia la sessió de ball amb ritmes llatins. Amb el suport musical i la combinació de l’activitat aeròbica i els passos de ball, ens deixarem anar i ho aprofitarem per donar una bona entrada a l’estiu.

Per completar la jornada, celebrarem un sopar a la fresca popular amb servei de barra i botifarrada. Amb DJ durant i després del sopar realitzarem el tancament de tota aquesta jornada.

Us podeu inscriure de forma gratuïta a l’activitat que més us agradi a través del següent formulari:

Amb la inscripció, obtindreu la bossa de l’esportista amb alimentació i un obsequi de record i entrareu al sorteig d’un munt de material esportiu que es farà en finalitzar el sopar.

No hi ha excuses! Ho tindrem tot: les millors activitats, la millor època de l’any, la millor organització i el millor ambient amb la vostra participació.

Els beneficis obtinguts del sopar aniran destinats a finançar els campaments d’estiu dels grups Socarrels i Arrels de l’esplai.
Us hi esperem!