Comença el curs d’esplai 22-23!

Deixem enrere l’estiu, el casal, les colònies i els campaments, i s’acosta l’octubre en què, com cada any, iniciem el nou curs d’esplai. És moment de tornar a omplir les tardes dels dissabtes amb jocs i dinàmiques.

Ens espera un curs 22-23 molt intens fent esplai cada dissabte, sortides de cap de setmana, tallers i altres activitats tant pels més petits com pels joves. Els dies d’esplai seran els més esperats de la setmana i l’espai ideal per retrobar-nos amb els amics i amigues, compartir bons moments, somriures, diversió i fer noves amistats. I tancarem el curs revivint les colònies i els campaments tan desitjats.

Esperem que tingueu les mateixes ganes que els monis de tornar-nos a veure i presentar-vos el nou equip de monitors/es. Més endavant us informarem amb més detall, però ja us podem anunciar la data del primer dia d’esplai, el proper dissabte 1 d’octubre en horari de matí. Us hi esperem a tots i totes!

A partir d’avui, podeu començar a tramitar les inscripcions del curs d’esplai 2022-2023 a través de la nostra pàgina web:

* A causa del gran nombre d’inscrits al grup de Guillablanques (I5 – 2n de Primària), us informem que ja no és possible realitzar noves inscripcions per a aquest grup d’edat.

Si us sorgeix qualsevol qüestió durant la seva realització, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (esplai.flordeneu@gmail.com).

El preu d’inscripció de curs és de 85 € (75 € pel 2n fill/a i 60 € a partir del 3r). Aquesta quota inclou l’assegurança obligatòria i cobreix les despeses pel material necessari per a les activitats. Aprofitem per recordar-vos que teniu a la vostra disposició la sol·licitud de beques de curs a través de la Fundació Pere Tarrés. Per a més informació detallada, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

Us animem també a compartir aquesta notícia a famílies que puguin estar interessades a formar part de l’esplai.