Ja s’acosten les festes de Nadal d’enguany i com ja és tradició arriba una nova edició del Casal de Nadal de l’Esplai Flor de Neu per a infants i joves de 3 a 14 anys. El Grinch ha aparegut i ens ha robat totes les guirlandes, regals i, fins i tot, l’arbre: tot necessari per poder celebrar un bon Nadal. Necessitem ajuda per a recuperar-lo!

Es durà a terme a les instal·lacions del Casal Parroquial i als exteriors del Col·legi Sant Vicenç de 9 a 17h amb opció d’acollida de 8 a 9 h. L’entrada serà pel Casal (C/ Riu, 55) i farem ús dels interiors del Casal i del pati de l’escola per a totes les activitats. Ja us hi podeu inscriure de manera telemàtica a través de la web: www.esplaiflordeneu.cat/casal-nadal/ 

Les dates en què l’oferirem són:

Dates:

Desembre: 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31
Gener: 4, 5 i 7

Preus:

  • Tot el casal (10 dies): 94€
  • Dies individuals: 12€
  • Servei d’acollida: 2€ per dia

Us recordem que el Casal de Nadal ofereix servei de menjador sense càtering, motiu pel qual caldrà que cada infant porti el seu dinar en una carmanyola o tàper (disposarem de nevera i microones).  

Pel que fa a les mesures adoptades per la situació de pandèmia, se seguiran diàriament uns protocols estrictes per gaudir del Casal amb seguretat. Algunes de les mesures que es prendran són la obligatorietat de portar mascareta en tot moment, control de símptomes a casa, distància de seguretat i neteja i desinfecció dels espais i material.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació podeu contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials, a través del formulari final d’aquesta pàgina o enviant un correu a casalnadal@esplaiflordeneu.cat

Per últim, us fem saber que tots els beneficis aniran destinats als campaments d’estiu del grup Arrels, els premonitors de l’Esplai Flor de Neu que organitzen el Casal de Nadal.

Et necessitem per recuperar el Nadal. Ens ajudaràs?  

Comparteix a les xarxes socials:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram