Anem d’aventura: l’última Sortida de Cap de Setmana del curs

El passat cap de setmana, el 6 i 7 de maig, els diferents grups del nostre esplai van marxar de cap de setmana del darrer trimestre del curs.

Els més menuts i menudes de l’esplai, el grup de Guilles va aprofitar el cap de setmana per fer nit al Casal de Sant Vicenç. Van aprofitar el dissabte per gaudir d’una magnífica excursió pel riu fins a Sant Boi i poder continuar gaudint de les activitats preparades pels amics de la Mel.

Guilles

Pel grup de Sukes va ser un cap de setmana intens. Van anar a l’Esplai el Cargol (de Sant Boi). Van aprofitar el cap de setmana per conèixer el poble, fer una excursió per la muntanya de Sant Ramón i gaudir de les activitats i dinàmiques preparades.

Pel que fa al següent grup, Pikes, van anar a passar el cap de setmana a Viladecans, on van poder gaudir de diverses activitats, jocs i gelats. Un cap de setmana ple d’aventures, rialles i celebracions.

El grup d’Espies va aprofitar la sortida per anar a l’Esplai de Sant Pere i Sant Pau del Prat de Llobregat. Una sortida on van poder posar a prova els coneixements que sabien del poble, gaudir de diferents activitats i poder reflexionar amb l’ajuda de les estrelles i els estels.

Per últim, els i les més grans de l’esplai, el grup d’Arrels, van gaudir d’un dissabte ple de rialles i esforços, fent una excursió en bicicleta des de Sant Vicenç fins a la platja del Prat. Per finalitzar la jornada, van gaudir d’un sopar tranquil al Casal.

Per acabar, agrair als diversos esplais i parròquies que ens van acollir per a poder passar el cap de setmana. Esperem poder tornar a repetir el curs que ve.

Sukes
Pikes
Espies