Anem de Sortida Conjunta a Cantonigròs

Reviu aquest cap de setmana màgic a Santa Maria del Roure

El passat cap de setmana, l’11 i 12 de març, els quatre grups d’infantil (Guilles, Sukes, Pikes i Espies) vam marxar plegats de cap de setmana a la Casa de Colònies de Santa Maria del Roure, a Cantonigròs. Us en fem un petit resum a continuació:

Dissabte al matí, plens de ganes i energia vam agafar l’autocar, rumb a la casa de colònies. Un cop arribats, va arribar el moment de conèixer les habitacions, desfer la motxilla i conèixer els entorns de la casa.
A la tarda, havent dinat, cada grup va tenir temps per a fer activitats i jocs molt variats pels diferents indrets de la casa i el poble.
Cap al vespre, vam gaudir d’una pregària sobre les actituds que cal deixar de banda (o cremar) i quines han de continuar vives (o renéixer de les cendres). Posteriorment, i abans d’anar a sopar, va tocar moure l’esquelet amb una estona de música i Just Dance.

Diumenge al matí, havent agafat forces amb l’esmorzar i recollit les habitacions, vam rebre la visita de la fada Matilda i el follet Bruc. Van estar parlant-nos de com estava de brut últimament el lloc on viuen i de com les persones a vegades oblidem reciclar, amb les greus conseqüències per al medi ambient que això comporta.
És per això que ens van proposar dur a terme diverses activitats i veure si érem capaços de superar-les. Després de superar les activitats col·laborant entre tots els membres de l’equip, els infants van anar obtenint diverses imatges de residus (llaunes de plàstics, ampolles de vidre…). Finalment, ens vam tornar a reunir tots plegats i vam emprendre el repte de llançar tots els residus al contenidor corresponent.
Havent passat una bona estona, la Matilda i el Bruc es van acomiadar i van anar a dinar i a preparar-se per emprendre el viatge de tornada cap a casa seva.

Us informem que aviat, rebreu un correu electrònic amb un àlbum d’imatges i vídeos sobre aquest cap de setmana. Per acabar, des de l’equip de monitors i monitores, volem agrair la gran acollida de la casa de colònies i la participació dels infants i famílies. Moltes gràcies per la confiança, i a reveure.