El passat cap de setmana, el 26 i 27 de novembre, els diferents grups del nostre esplai van marxar de cap de setmana del 1r trimestre

Guillablanques

Els més petitons i petitones de l’esplai, el grup de Guilles, van anar a l’Esplai Sant Pere i Sant Pau, al Prat de Llobregat. Van ser dos dies plens de rialles on tots i totes van participar d’un munt d’activitats preparades per la Mel on van poder acabar de conèixer al grup, estar amb molts amics i amigues i sobretot passar-ho molt i molt bé!

Sucamulles

Per al grup de Sukes va ser un cap de setmana molt mogut! Van anar a Viladecans, a l’Esplai Llumvi. Dissabte, després de dinar, van fer una descoberta per tot el poble i van aprofitar també per anar a visitar la fira medieval que s’hi celebrava.
Diumenge al matí van gaudir d’un trivial amb preguntes ben diverses on van aprendre diverses coses molt interessants.

Picasoques

Pel que fa al grup de Pikes, van anar de cap de setmana a Sant Boi de Llobregat, on van dur a terme moltes activitats, tant a l’interior com a l’exterior. A més a més, van tenir l’oportunitat de gaudir d’una nit de cinema!

Espiadimonis

El grup d’Espies van aprofitar per anar a l’esplai l’Espurna, de Vilanova i la Geltrú, on s’ho van passar genial. Dissabte al matí, van fer diverses activitats a la platja i a diferents parcs de la ciutat. Durant la tarda, van realitzar el joc de clip i dinàmiques més reflexives.
Diumenge es van continuar fent activitats fins al migdia, que va ser hora d’anar a dinar i, fer una estona de pànxing, abans d’agafar el tren per tornar cap a casa.

Socarrels

Socarrels han passat el cap de setmana a la Parròquia Sant Joan de Viladecans. Durant tot el cap de setmana van poder gaudir de la fira medieval. Pel que fa al matí de dissabte van estar fent activitats de descoberta de l’entorn. Després de dinar, van estar una estona jugant a jocs de taula innovadors i duent a terme activitats de reflexió i debat.
Diumenge van participar en les diverses proves que hi havia a la fira i fer activitats diverses. Finalment, van dinar tots i totes juntes i van tornar cap a casa!

Arrels

Els i les més grans de l’esplai, el grup d’Arrels, van aprofitar per fer ruta per Montserrat.
Des de Monistrol, als peus de la muntanya, fins a l’Ermita de Sant Antoni on van fer nit amb unes vistes espectaculars i una posta de sol ben bonica.
Van viure dos dies intensos de fer camí, reflexionar a través de dinàmiques i fer molta cohesió per encarar el Casal de Nadal de la millor manera.

Per acabar, agrair als diversos esplais i parròquies que ens van acollir per a poder passar el cap de setmana.
Esperem poder tornar a repetir-ho d’aquí poc.