Aquestes colònies d’estiu, diversió assegurada

Viu aventures emocionants, activitats úniques i records inoblidables

L’estiu està a la cantonada, i les esperades colònies d’estiu 2023 del Centre Esplai Flor de Neu estan gairebé aquí. Com sempre, tindran lloc de l’1 al 10 d’agost i estan destinades a infants i adolescents d’entre 5 i 14 anys.

Durant aquesta aventura de deu dies, tenim previst gaudir de diverses activitats emocionants que encanten als nostres petits participants. Algunes d’aquestes activitats inclouen la guerra guarra, amb pintura, fang i tota mena d’objectes per acabar ben bruts; el bivac, en què farem una excursió per la natura i dormirem sota les estrelles; les jornades esportives, on col·laborarem i competirem junts, i la divertida guerra d’aigua per refrescar-nos mentre ens ho passem d’allò més bé. Per acabar, gaudirem de la festa major, durant el matí amb activitats preparada pels infants més grans, el grup d’espies, que culmina amb el ball de l’última nit. És fàcil pensar en totes les aventures, vivències i sorpreses que no oblidarem mai durant aquests dies tan meravellosos.

Encara no revelem el lloc de les colònies d’aquest any, però estigueu atents i atentes a les nostres xarxes socials (@esplaiflordeneu), ja que anirem compartint pistes a mesura que s’acosti la data. Podeu visitar la pàgina d’Història per veure a quines cases de colònies hem anat anys anteriors.

Les inscripcions ja estan obertes a través del nostre lloc web, per als infants que estan inscrits durant el curs d’esplai. A partir del 8 de maig, s’obriran les inscripcions també per a infants no inscrits al curs, fins al 31 de maig (data límit per a tothom).

El cost de les colònies és de 330 € per al primer fill, 300 € per al segon fill i 270 € per al tercer fill i posteriors, si l’infant està inscrit al curs d’Esplai. En cas contrari, el preu serà de 370 €. També oferim beques a través de la Fundació Pere Tarrés.

Per obtenir més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a esplai.flordeneu@gmail.com o enviar un a través del telèfon de l’Esplai (722 86 24 91). Estarem encantats i encantades de respondre totes les vostres preguntes.