Ja queda poc perquè arribi l’estiu i, per tant, les colònies d’estiu del Centre Esplai Flor de Neu. Com cada any, es faran de l’1 al 10 d’agost, per a infants i adolescents de 5 a 14 anys.

Si us pregunteu que farem durant aquests deu, la resposta és fàcil.
Gaudirem d’un seguit d’activitats, entre les quals es troben les més especials i esperades pels nostres infants. Per exemple, la guerra guarra, on disfrutarem entre pintures, fang i tota mena d’objectes per acabar ben bruts. També està el bivac, on anirem d’excursió per la natura i passarem la nit dormint entre les estrelles. No ens podem oblidar tampoc de les jornades esportives, on competirem i col·laborarem conjuntament, així com la guerra d’aigua, on ens refrescarem entre rialles. No penseu que ens hem oblidat de la Festa Major, organitzada pels infants més grans, el grup d’espies, que conclou amb el ball de l’última nit. És fàcil imaginar les experiències, vivències i sorpreses inoblidables que regalen aquests dies tan màgics.

Voleu saber on anirem aquest any de colònies? Aquest misteri s’anirà desvelant a mesura que s’apropin els deu dies. Un animem que estigueu ben atens i atentes a les nostres xarxes socials!

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web. El preu de les colònies serà de 315€ per al primer fill, 285€ per al segon fill i 255€ per al tercer fill i posteriors, en cas que l’infant hagi estat inscrit al curs d’Esplai. Si no el preu serà de 350€.

Finalment, ens agradaria recordar que també s’ofereix un servei de beques a través de la Fundació Pere Tarrés.

Per més informació, visiteu la nostra pàgina web i no dubteu en contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic esplai.flordeneu@gmail.com. Estarem encantats i encantades de respondre totes les vostres preguntes.