Traiem a passejar les joguines al carrer!

El passat diumenge 11 de febrer, Sant Vicenç es va omplir de color, alegria i diversió amb la celebració d’una espectacular Rua de Carnestoltes, organitzada per la comissió Sant Faina SVH i l’Ajuntament de Sant Vicenç. Infants, famílies i monitors/es de l’Esplai van formar part d’aquest esdeveniment, convertint-lo en un dia inoblidable per a tots.

Amb el lema de la disfressa inspirada en els personatges de Toy Story, els participants de l’Esplai van recórrer els carrers del poble, omplint-los de ritme, música i somriures. Cantant i ballant tots junts, van crear un ambient festiu que va captar l’atenció i la participació de totes les persones que hi eren.

Després de la Rua, va tenir lloc el Ball de la Disfressada, protagonitzat pels membres de les diverses comparses participants. Estem molt contents i contentes d’haver participat un any més d’aquesta històrica tradició. A més, també vam poder escoltar en directe la nova versió de l’himne de Sant Vicenç. 

L’Esplai, com a part activa d’aquest esdeveniment, vol expressar el seu agraïment als infants i les famílies que van contribuir a fer possible aquesta jornada especial. La seva participació entusiasta i la col·laboració en la creació de disfresses i decoracions van ser claus perquè tot sortís genial.

Moltíssimes gràcies a tots i totes per fer d’aquesta Rua de Carnaval a Sant Vicenç un esdeveniment inoblidable i ple d’alegria.