Caminada Solidària per la Marató de TV3

El proper diumenge dia 18 de desembre, des del Centre Esplai Flor de Neu i el Club Excursionista de Sant Vicenç (CESV) organitzem una sortida al Montpedrós, a l’Ermita de Sant Antoni per a famílies i infants. 

Enguany, ambdues entitats del poble col·laborem per tal d’apropar i oferir l’oportunitat de viure activitats al medi natural a les famílies tant de l’esplai com de la secció “Muntanya i família” del CESV.

Destacar que la dinamització de la sortida, amb activitats pensades pels nens i nenes, va a càrrec de l’equip de monitors/es titulats del nostre Centre d’Esplai Flor de Neu. Es té previst estendre aquesta dinamització al llarg de tot l’any 2023 amb una previsió d’unes 4/5 sortides l’any.

LLOC I HORA DE TROBADA: Estació de FGC Sant Vicenç dels Horts a les 9h del matí (activitat matinal)

PREU: 5 euros per família + opció de donatiu

Cal inscripció prèvia, la podeu formalitzar a través de: 

Tot i que els destinataris de les sortides són els socis del club excursionista, en aquesta sortida solidària per a La Marató de TV3, no caldrà. Val a dir també que no hi ha problema en el cas de no ser socis de l’entitat en venir a una sortida inicial per conèixer el grup i decidir posteriorment.

Per a més informació sobre el Centre Excursionista de Sant Vicenç, no dubteu en visitar la seva web: clubexcursionista.cat.