Què Fem?

D’octubre a maig cada dissabte els grups de Guillablanques, Sucamulles, Picasoques, Espiadimonis, Socarrels i Arrels ens reunim de 16.30 a 19.00 h. Durant tota aquesta estona fem una gran varietat de jocs, dinàmiques, tallers, entre altres activitats.

També un cop al trimestre fem una sortida de cap de setmana i ens ho passem d’allò més bé! I en dates assenyalades participem en esdeveniments ben especials! A l’octubre celebrem la Castanyada, la nit de Reis desfilem en una carrossa, per Carnestoltes recorrem els carrers de Sant Vicenç disfressats mentre ballem i ens tirem confeti, a l’abril celebrem Sant Jordi, entre altres activitats que organitza l’entitat com una Xocolatada Solidària per la Marató, un sopar solidari, i moltes més!

Si tens entre 5 i 18 anys, no t’ho pensis dues vegades i inscriu-te a l’Esplai! El preu de la inscripció és anual i té un import de 80€ pel primer fill, 60€ pel segon i 40€ pel tercer o més fills. Aquesta quota inclou l’assegurança obligatòria i cobreix les despeses pel material necessari per a les activitats. Clica al botó que tens a continuació!

GRUPS

L’Esplai està conformat per dos grans grups: esplai infantil i esplai juvenil.

A l’ESPLAI INFANTIL es troben els grups de GUILLABLANQUES (entre 5 i 8 anys), SUCAMULLES (entre 8 i 10 anys), PICASOQUES (entre 10 i 12 anys) i ESPIADIMONIS (entre 12 i 14 anys).

A l’ESPLAI JUVENIL es troben els grups de SOCARRELS (entre 14 i 16 anys) i ARRELS (entre 16 i 18 anys).

Per últim i, només alguns anys, es crea SOM-HI un grup de premonitors que tenen molt clara la seva tasca educativa dintre l’esplai i gaudeixen d’un any formatiu com a preparació per ser monitors.

CURS

Ens reunim cada dissabte (calendari) per tal de gaudir d’una tarda de jocs i activitats de tota mena. A més, una vegada al trimestre, fem una sortida on podem dormir amb el nostre grup i gaudir d’un cap de setmana replet de diversió.

Els grups de l’esplai juvenil, també aprofitem els dissabtes per a preparar el Sopar de la Fam, sortides trimestrals, campanyes econòmiques (per a recollir diners per als campaments), caps de setmana de preparació de campaments i moltes més coses!

ESTIU

De l’1 al 10 d’agost, els grups de l’esplai infantil marxem en unes Colònies on poder gaudir de 10 dies replets d’activitats i experiències. 

També durant aquests dies, per grups separats, l’esplai juvenil gaudeix d’uns Campaments allà on vulguin, finançats en gran part gràcies a les campanyes econòmiques realitzades durant el curs, per a poder gaudir d’uns 10 dies de campaments ben merescuts!

L’esplai organitza el Casal d’Estiu Flor de Neu durant els mesos de vacances (també al setembre). Disposa de grans descomptes i prioritat d’accés pels inscrits al curs d’esplai, a colònies…