Esplai Flor de Neu

CENTRE D'ESPLAI

FLOR DE NEU​

Estrenem pàgina web

Estrenem pàgina web

Estem d’enhorabona! El Centre d’Esplai Flor de Neu acaba d’estrenar una pàgina web que farà les delícies de tots els qui hagin passat en algun moment o altre per la nostra entitat.

Després d’uns quants anys sense pàgina web i centrant la nostra activitat exclusivament a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Youtube), hem aprofitat la coincidència amb el 40è aniversari de l’entitat per fer un homenatge a tots els qui han format part de l’esplai i, alhora, deixar per escrit tot allò que ens caracteritza.

Així, la nostra pàgina web anirà incorporant, a mesura que avancin els esdeveniments del nostre aniversari i els infants vagin descobrint la nostra història, un recorregut interactiu des del 1979 fins al 2019, any en què estrenem la web. Ara encara és un secret, però poc a poc anirem desvetllant-vos detalls de la nostra petjada al món: des d’un escrit explicant-vos la història de l’entitat fins a curiositats que molts no coneixereu, passant per un mapa interactiu que mostrarà totes les cases de colònies i llocs on hem anat de campaments des de fa 40 anys. També descobrireu un llistat de totes les colònies, el número d’infants i els noms i cognoms de tots els monitors i intendents que van participar-hi. Interessant, oi?

Però, de moment, us explicarem el que podeu veure de moment a la nostra web, per seccions:

  • Història: Breu resum de l’entitat (ja anirem revelant nous detalls a mesura que avanci l’aniversari).
  • Qui som: Aquí podreu veure les nostres cares i saber quins són els monitors de cada grup, així com els membres de l’equip directiu.
  • Curs: Aquí us podeu descarregar el full d’inscripció i el calendari del curs.
  • Colònies i Casal: Informació sobre les inscripcions a les dues activitats d’estiu més famoses de la nostra entitat.
  • Notícies: Blog amb tota la informació més recent de la nostra entitat.
  • Galeria: Anirem penjant-vos totes les fotografies de TOTA la història del Centre d’Esplai Flor de Neu, organitzades en àlbums per any.
  • Contacta’ns: Informació bàsica del Centre d’Esplai Flor de Neu amb un formulari per demanar informació.

Esperem que us agradi!

Deja un comentario